Rólunk

Cégünk 1992-ben alakult családi vállalkozásként Szüleim alapításával. Fő tevékenységünk a számviteli szolgáltatás volt. Én 2019 év végén kezdtem el munkavédelmi üzletágunkat. Célom egy bolt létrehozása volt melynek megtartása nem lett sikeres a 2020-2021-s COVID miatt. Nagy ára volt az indulásnak de büszke vagyok rá hogy vállalkozásunkban vállalkozóvá váltam.

2021 év végén döntöttem a bolt bezárása mellett és a cégellátás lett a fő profilunk.
2022 év elején kezdtünk el saját géppel a termékek dekorálását is, jelenleg 2 hőpréssel és hamarosan hímzőgéppel vállaljuk a termékek eladása mellett a lógózást is.

Szállítási határidőink rugalmasak partnereink által és a dekorálás házonbelül tartása támogatja a maximum 1 hetes szállítási időt 100-200 db termékig. Nagyobb rendelések esetén mindig megtervezzük a szállítási időt és adunk visszajelzést a határidőkre.

2024-s céljaink között a főszerep a szállítási idők megtartása és szélesebb körű kiszolgálás. Továbbá közvetlen forgalmazási jogok megszerzése.

A céljainkhoz új partnerekre van szükségünk, a meglévő ügyfeleink mellett. Ajánlatkérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

Célunk

Magyarország egyik vezető munkavédelmi eszközöket forgalmazó kereskedelmi vállalkozásává válunk. 2026 üzleti évünk végére havi szinten 4000 munkavállalónak biztosítjuk a biztonságos, kényelmes és korszerű védőfelszerelést.

Küldetés

Küldetésünk, hogy minőségi termékekkel segítsük a munkavégzés hatékonyságát és biztonságát. Hiszünk abban, hogy a biztonságos munkavégzés alapértékké válik minden munkáltató szemléletében és ehhez megfelelő védőeszközöket biztosít a kollégák számára.Ebben a szemléletformáló folyamatban szeretnénk kulcsfeladatot vállalni.

Karsai Tamás

Ügyvezetőként a fő feladataim a vevőszerzés kapcsolattartás munkaszervezés. A logisztika és a határidők menedzselése. Szeretem a munkám és a jó termékeket amivel támogatjuk partnereink munkáját. Fő motivációm a célok elérése és a növekedés. Büszke vagyok a referenciáinkra és ha látom a kihelyezett termékeinket.

Karsainé Tamássy Zsanett

Tamás jobbkezeként a háttér menedzsment és pénzügy grafikák alapanyagok előkészítése a főbb feladataim. Grafikai képzettségem és program ismeretem hozzájárul a minőségi ajánlatok és dekorált termékek kivitelezésében. Szeretem a változatos igényeket és kihívásokat örülök annak hogy gépparkunk egyre szélesebb.
© Karsai Safety Kft. (M+I Kft.) 2023-2024. Minden jog fenntartva.
Facebook TikTok