Szolgáltatások

Egyedi ruha gyártás, készítés

Cégünk egyedi igényre és színre szabottan vállalja a munkavédelmi ruházatok gyártását, előzetes igényfelmérés alapján. A munkafolyamathoz javasoltan választjuk ki a megfelelő anyagot és a ruházat funkcióját mint zsebek és megerősített varrások.

Munkaruha és textil nyomása

Saját hőprés gépekkel, 5-7 napos határidővel tudjuk vállalni a termékek dekorálást 100-200 db póló vagy munkaruha esetén. Fontos tényező a termékek elérhetősége a vállalási határidő betartására. A technológia amivel dolgozzunk a lógó színe és mérete alapján változhat illetve a választott anyag függvénye. Amiben tudunk munkát vállalni az digitális transzfer, és plotter fólia. Mindkét technológia esetén a mosási hőfokra és a ruházatok vasalására figyelni kell, hő hatására lejöhet és sérülhet a a termékre tett lógó. Cégünk szita készítéssel és tárolással nem foglalkozik. Van lehetőség egyedi címeres logózásra is sportklubok és közszolgálati intézmények részére.

Munkaruha és textil hímzése

Igény esetén készítünk gépi hímzett termékeket is. A hímzés átlagos átfutási ideje 10-15 munkanap. Tapasztalatok alapján a pulóverek és polárok a legjellemzőbbek a hímzés terén de tudunk pólóra és sapkára is hímzést vállalni. A legtartósabb és mosás álló technika a gépi hímzés. Formaruhák esetén a hímzés egy standard dekorálási forma.

Védőeszköz kiadó automata

Cégünk alvállalkozó partnerrel közösen tud kihelyezni védőeszköz automatát ami segít a rendszeresen forgó egyéni és forgó kopó alkatrészek kiadásában. Jelenleg a termékek betöltését egyeztetés alapján tudjuk vállalni. Sok előnye van ennek a szolgáltatásnak melyeket az alábbi felsorolásban foglalunk össze:

  • folyamatos termék ellátás a dolgozók részére
  • értesítések a termék elérhetőségekről
  • kiépült beléptető vagy kártyás rendszer esetén azonnali integráció az automatához
  • kontroll a termékek kiadásában, költség csökkentési lehetőség a monitorozott felhasználási adatok alapján
  • 0-24-s működés a 3 műszakos termelési időszakra is segítség a termék kiadásban

Logó szerkesztés és látványterv készítés a dekorálandó termékekhez

Feleségem személyében grafikai támogatást is tudunk biztosítani, így sok esetben már a termékek árajánlatánál látványtervet készítve küldjük az ajánlatot. A látványterven túl a konkrét mintát részesítjük előnyben, illetve ha van elkészített termék akkor az alapján is tudunk dolgozni.

© Karsai Safety Kft. (M+I Kft.) 2023-2024. Minden jog fenntartva.
Facebook TikTok